Què fem

Actualment organitzem mercats d’intercanvi, impulsem una xarxa d’intercanvi de coneixements i facilitem intercanvis  on-line.

  • Mercats d’intercanvi

Organitzem periòdicament mercats d’intercanvi on el veïnat pot intercanviar tot el que vulgui amb la condició de no utilitzar euros. A data d’octubre de 2013 s’han realitzat ja 14 mercats al barri de Poble Sec.

On? A la Plaça de les Navas .

Quan? Solen ser 3 mercats a l’any: a finals de febrer, a finals de maig i a finals d’octubre, en diumenge, entre les 11 i les 14.00 hores.

Pots consultar les dates exactes dels mercats a la nostra agenda.

Com funcionen? Pots portar el que vulguis per intercanviar: llibres, música, plantes, joguines, menjar, roba, mobles, pel·lícules, electrodomèstics, eines, útils d’escriptori, articles de decoració, material informàtic,… També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeix!  La idea clau és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants, arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts i no fer ús dels euros!

El mercat el fem entre tots i totes. Per tant, hauries de fer l’esforç de portar la teva taula i ajudar al muntatge i al desmuntatge del mercat.

A més dels intercanvis que puguis fer, podràs gaudir d’ altres activitats!

  • XIC Trocasec – Xarxa d’intercanvi de coneixements

Intentem posar en contacte a les persones que volen aprendre sobre un tema concret amb aquelles persones que s’ofereixen a ensenyar-lo. D’aquesta manera estem construint una xarxa de persones del barri disposades a compartir amb els altres els seus coneixements, habilitats i experiències. La idea clau és compartir, relacionar-nos, donar i rebre sense passar pels euros. Perquè tothom sap alguna cosa que pot ensenyar i tothom ignora alguna cosa que pot aprendre.

Com funciona? 

Si t’interessa intercanviar coneixements amb gent de Poble Sec, tens 2 opcions:
1. Vine a les trobades de la Comissió Trocasec i fes la teva proposta d’intercanvi de coneixements! Ens reunim  el primer dimecres de cada mes (si cau festiu, passa al següent dimecres) a les 18.30 h a l’Ateneu La Base (c/ Les Hortes, 10, Poble Sec). Per saber lloc, data i hora exacta de la propera reunió, consulta la nostra agenda.
A partir de les propostes rebudes ,  intentarem organitzar tallers, xerrades i/o cursos de manera periòdica.

Pots consultar les dates exactes de propers tallers, xerrades i cursos a la nostra agenda.

2. Entra al web Intercanvis.net per demanar i oferir  coneixements via on-line. Aquí t’expliquem com.
  • Intercanvis on-line

Volem facilitar els intercanvis on-line de béns, serveis i coneixements entre els veïns i veïnes de Poble Sec, mitjançant la pàgina web Intercanvis.net.

Com funciona?

1. Primer de tot,  has de registrar-te aquí. Si ja estàs registrat/ada, connecta’t aquí.

2. Un cop connectat/ada a Intercanvis.net, pots  mirar tant les ofertes com les demandes dels veïns i veïnes de Poble Sec i contactar amb ells/elles si veus algun intercanvi que t’interessi.

Per trobar ofertes al barri de Poble Sec:

Has d’anar al cercador d’ofertes i seleccionar ‘Mercat d’intercanvi més proper: Barcelona ciutat – Poblesec’. Després has de prémer ‘Cerca ofertes’.

Per trobar demandes al barri de Poble Sec:

Has  d’anar al cercador de demandes i seleccionar ‘Mercat d’intercanvi més proper: Barcelona ciutat – Poblesec’. Després has de prémer ‘Cerca demandes’.

Si vols més informació sobre com funciona Intercanvis.net pots mirar aquest tutorial.

Deixa un comentari