Què fem

Actualment organitzem mercats d’intercanvi, impulsem una xarxa d’intercanvi de coneixements i facilitem intercanvis  on-line.

  • Mercats d’intercanvi

Organitzem periòdicament mercats d’intercanvi on el veïnat pot intercanviar tot el que vulgui amb la condició de no utilitzar euros. A data d’octubre de 2013 s’han realitzat ja 14 mercats al barri de Poble Sec.

On? A la Plaça de les Navas .

Quan? Solen ser 3 mercats a l’any: a finals de febrer, a finals de maig i a finals d’octubre, en diumenge, entre les 11 i les 14.00 hores.

Pots consultar les dates exactes dels mercats a la nostra agenda.

Com funcionen? Pots portar el que vulguis per intercanviar: llibres, música, plantes, joguines, menjar, roba, mobles, pel·lícules, electrodomèstics, eines, útils d’escriptori, articles de decoració, material informàtic,… També es poden oferir serveis, coneixements i tot allò que se t’acudeix!  La idea clau és intercanviar, relacionant-te amb la resta de participants, arribant a un acord satisfactori per a ambdues parts i no fer ús dels euros!

El mercat el fem entre tots i totes. Per tant, hauries de fer l’esforç de portar la teva taula i ajudar al muntatge i al desmuntatge del mercat.

A més dels intercanvis que puguis fer, podràs gaudir d’ altres activitats!

  • XIC Trocasec – Xarxa d’intercanvi de coneixements

Intentem posar en contacte a les persones que volen aprendre sobre un tema concret amb aquelles persones que s’ofereixen a ensenyar-lo. D’aquesta manera estem construint una xarxa de persones del barri disposades a compartir amb els altres els seus coneixements, habilitats i experiències. La idea clau és compartir, relacionar-nos, donar i rebre sense passar pels euros. Perquè tothom sap alguna cosa que pot ensenyar i tothom ignora alguna cosa que pot aprendre.

Com funciona? 

Si t’interessa intercanviar coneixements amb gent de Poble Sec, tens 2 opcions:
1. Vine a les trobades de la Comissió Trocasec i fes la teva proposta d’intercanvi de coneixements! Ens reunim  el primer dimecres de cada mes (si cau festiu, passa al següent dimecres) a les 18.30 h a l’Ateneu La Base (c/ Les Hortes, 10, Poble Sec). Per saber lloc, data i hora exacta de la propera reunió, consulta la nostra agenda.
A partir de les propostes rebudes ,  intentarem organitzar tallers, xerrades i/o cursos de manera periòdica.

Pots consultar les dates exactes de propers tallers, xerrades i cursos a la nostra agenda.

2. Entra al web Intercanvis.net per demanar i oferir  coneixements via on-line. Aquí t’expliquem com.
  • Intercanvis on-line

Volem facilitar els intercanvis on-line de béns, serveis i coneixements entre els veïns i veïnes de Poble Sec, mitjançant la pàgina web Intercanvis.net.

Com funciona?

1. Primer de tot,  has de registrar-te aquí. Si ja estàs registrat/ada, connecta’t aquí.

2. Un cop connectat/ada a Intercanvis.net, pots  mirar tant les ofertes com les demandes dels veïns i veïnes de Poble Sec i contactar amb ells/elles si veus algun intercanvi que t’interessi.

Per trobar ofertes al barri de Poble Sec:

Has d’anar al cercador d’ofertes i seleccionar ‘Mercat d’intercanvi més proper: Barcelona ciutat – Poblesec’. Després has de prémer ‘Cerca ofertes’.

Per trobar demandes al barri de Poble Sec:

Has  d’anar al cercador de demandes i seleccionar ‘Mercat d’intercanvi més proper: Barcelona ciutat – Poblesec’. Després has de prémer ‘Cerca demandes’.

Si vols més informació sobre com funciona Intercanvis.net pots mirar aquest tutorial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s